Mitä teemme?

Etusivu » Mitä teemme?

Viherrakentaminen

Rakennamme pihoja avaimet käteen-periaattella asiakkaan toiveesta, valmiista suunnitelmasta tai yksinkertaisesta luonnoksesta. Jos valmista suunnitelmaa ei ole, teemme sen asiakkaan puolesta. Olipa kyseessä nurmikon uusiminen, kukkapenkin teko tai pihatien laatoittaminen, niin räätälöimme jokaiseen pihaan järkevän ratkaisun asiakkaan toiveet huomioon ottaen.

Ajan tasalla olevat koneet ja ammattitaitoinen henkilökunta niin isojen kuin pienien pihaprojektien toteuttamisessa takaavat, että piharemontti sujuu suunnitelman mukaisesti, turvallisesti ja kustannustehokkaasti.

Pihanhoito

Piha ei pysy kauniina ilman säännöllistä hoitoa. Tarjoamme pihanhoitoa kokonaisvaltaisesti tarpeen mukaan tai jatkuvalla pihan hoitosopimuksella. Siistimme piha-alueet talven jäljiltä ja pidämme pihan siistinä läpi kasvukauden. Huolehdimme ylläpitokalkituksesta ja lannoituksesta sekä ylläpidämme kesäkukkaistutuksia, huolehdimme kastelusta, kitkemme ja teemme hoitoleikkauksia.

Meiltä saat ammattiapua puiden ja pensaiden kevätleikkaukseen. Hyvä ajankohta esim. omenapuiden leikkaamiseen on niiden ollessa lehdettömässä tilassa, käytännössä kevättalvella helmikuun lopulta huhtikuun loppuun. Aikataulun salliessa leikkaamme hedelmäpuita myös loppukesällä. Kuusiaidat leikkaamme kevättalvella.

Suoritamme myös aitaleikkausta, trimmausta, kanttausta, raivausta ja nurmikon leikkausta. Puunkannot jyrsimme bobcatjyrsimellä. Syksyllä puhallamme pudonneet lehdet ja suojaamme nuoret puut ja pensaat eläimiltä.

Neuvonta ja suunnittelu

Haluatko saada suunnitteluapua pihan ongelmakohtiin? Onko pihassasi paikkoja, joissa mikään ei tunnu kasvavan tai joita et saa millään hyödynnettyä? Haaveiletko yrttimaasta, helppohoitoisesta perennapenkistä tai käytännöllisestä puutarhasta, joka ei vaadi jatkuvaa hoitoa? Jordas Gardenilla on yli 15 vuoden kokemus piharakentamisesta ja puutarhojen hoidosta. Osaamme auttaa monissa pihan pulmissa.

Meiltä saat valmiit istutussuunnitelmat ja neuvoja, miten pihasta saisi mahdollisimman helppohoitoisen kukkaloistosta tinkimättä. Neuvontakäynnillä saat vinkkejä pihan viihtyvyyden parantamiseen, ehdotuksia puutarhanhoitoon ja uusia näkemyksiä, miten pihaa voisi kehittää.